Florbalový turnaj čtyř, 1. kolo, Golčův Jeníkov

Začal jubilejní 10. ročník Florbalového turnaje čtyř škol. Tentokrát se 1. kolo uskutečnilo netradičně v Golčově Jeníkově. Tradičními účastníky jsou ZŠ Buttulova Chotěboř, Maleč, Vilémov a naše škola. V chlapecké kategorii se o prestižní putovní pohár utkají 4 týmy. V dívčí kategorii jsou letos 3 týmy, přičemž 2 týmy jsou z naší školy, což je „rarita“. Rádi bychom navázali na úspěchy z minulých let. O tom, že by se to mohlo podařit, svědčí výsledky z 1. kola (naleznete zde). Ovšem ani letos to nebudou mít naše týmy jednoduché.

Dívčí tým Golčův Jeníkov „A“ hraje ve složení: Michaela Škarydová (C), Natálie Vančurová (G), Lucie Kudrnová, Adéla Cemperová, Adéla Nigrinová, Tereza Mrkvičková, Adéla Heřmánková, Tereza Kautská, Lucie Petrová a Lenka Kociánová.

Dívčí tým Golčův Jeníkov „B“ hraje ve složení: Lenka Tlapáková (C), Vendula Jansíková (G), Anežka Štrbová, Anna Škvařilová, Tereza Medunová, Nina Danielová, Vendula Lavová a Nikol Lojková.

Chlapecký tým hraje ve složení: Pavel Kohout (C), Martin Verner (G), Adam Havelka, Ondřej Jelínek, Miroslav Altmann, Lukáš Altmann, Vladimír Machka, František Francl, Michal Kubizňák a Lukáš Čech.

Všem, kteří se florbalového turnaje účastní, děkujeme za velmi úspěšnou reprezentaci naší školy a našeho města. Do dalších kol turnaje přejeme i nadále pevné zdraví a mnoho úspěchů.

Mgr. Jiří Blabolil

DSC_2528   DSC_2531   DSC_2561   DSC_2571