Florbalový turnaj 4

Druhé kolo florbalového Turnaje 4 se konalo ve středu 27. 2. 2019 v tělocvičně ZŠ Vilémov. Naši sportovci se na florbalové zápasy velmi těšili. Dobrá nálada se projevila i na výkonech.

Úvodní zápas sehráli naši chlapci se ZŠ Chotěboř. První poločas pro nás nevypadal příliš dobře, ale po změně stran se situace obrátila v náš prospěch. Další utkání hráli kluci s domácím družstvem ZŠ Vilémov. Domácí byli v laufu a my jsme museli stále dotahovat, bohužel se nám gólový rozdíl dotáhnout nepodařilo. Závěrečný zápas s chlapci ze ZŠ Maleč si kluci užili a zaslouženě vyhráli. Po konečném součtu bodů se naši borci vyhoupli na 1. místo.

V dívčí kategorii jsme měli dva nadějné týmy. Obě družstva měla ty nejvyšší ambice. Naše týmy sice byly méně početné, zato značně toužící po výhře.

Děvčata z týmu Golčův Jeníkov A vstupovala do každého zápasu s velkým elánem a ve všech zápasech vždy zaslouženě vedla. Do vítězného konce však dotáhla bohužel jen jediný zápas, a to s děvčaty ze ZŠ Vilémov. V dalších dvou utkáních nadějné vedení ztratily a svým soupeřkám podlehly. Celkově se umístily na pěkném 3. místě.

Děvčata z týmu Golčův Jeníkov B přistupovala ke každému utkání s nadhledem. Jejich strategie se nesla v duchu „Kdo si počká, ten se dočká.“ a pokaždé se vítězství dočkaly. S přehledem se umístila na 1. místě.

Naši školu úspěšně reprezentovali:

A tým dívek – Martina Nigrinová, Barbora Kůželová, Tereza Bláhová, Patricie Růžičková, Aneta Marečková a Veronika Čechová.

B tým dívek – Štěpánka Trachtová, Sandra Honkyšová, Annamarie Petrusová, Natálie Wernerová, Tereza Slavíková, Monika Horká a Lenka Ronovská.

Tým chlapců: Jakub Brož, Petr Vávra, Adam Tlapák, Jiří Matoušek, Jaroslav Fiala, Matouš Procházka, Josef Petr, Petr Vančura a Ondřej Volenec.

Všem děkujeme za velmi úspěšnou reprezentaci naší školy.

                                                                                                                                                           J. Blabolil

Tabulku s výsledky si můžete prohlédnout zde.