Jaro ve školní družině

„Voláme tě sluníčko, zasviť aspoň maličko!“

V měsíci březnu a dubnu se ve školní družině především vymýšlely dárky. Pro maminky a babičky jsme přichystali překvapení. Určitě je potěšily košíčky s milým vzkazem a různé pestrobarevné květiny.
Na jarní JARMARK jsme vyráběli vítací domečky z dřevěných špachtlí, věnečky a ručně šité kytičky. Všechny naše výrobky se určitě líbily, protože rychle zmizely z pultu našeho stánku.
Svátky jara – VELIKONOCE – mají plno tradic, o kterých jsme si povídali a četli. Někteří si namalovali hezké kraslice a vytvořili velikonoční závěsné dekorace. Aprílové počasí nás sice hodně překvapilo, ale náladu nezkazilo. Děti si pro sebe navzájem připravily odpoledne plné tance a veselých písniček. Nechybělo ani divadelní představení a k chuti přišlo i malé občerstvení.
Duben končí sletem čarodějnic, a proto i my jsme vytvořili velkou čarodějnici, kterou jsme věnovali „ČARODĚJNICKÉMU SLETU“ do klubu VAGON. Pro sebe si některé děti vyrobily čarodějnice z papíru nebo z lahví. Poslední dubnové odpoledne to ve školní družině vonělo. Každý si totiž z těsta upekl hlavu čarodějnice a hned ji snědl. Byla to dobrota!

                                                                                                        R. Lišková, I. Kratochvílová

        

              

        

Další fotografie si můžete prohlédnout zde a v naší fotogalerii.