Florbalový turnaj 4

První kolo florbalového turnaje 4 bylo odehráno ve středu 12. 12. 2018 v místní sokolovně. Zúčastnily se 4 školy: ZŠ Buttulova Chotěboř, ZŠ Maleč, ZŠ Vilémov a naše škola.

Naši chlapci srdnatě bojovali a to i za nepříznivých výsledků. Jejich snaha byla odměněna potleskem diváků. Nakonec se umístili na velmi pěkném 2. místě. Nad jejich síly byl pouze zápas se ZŠ Vilémov.

Družstvo hrálo ve složení: Adam Tlapák, Milan Běhounek, Michal Vávra, Jiří Matoušek, Vít Jeřábek, Jaroslav Fiala, Petr Vávra, Vojtěch Procházka, Matouš Procházka, Josef Petr, Jakub Brož a Petr Vančura.

Měli jsme též 2 dívčí družstva. Obě předváděla velmi pěkné výkony a krásné góly. Odměnou jim byl potlesk diváků a respekt soupeřek. Naše družstva se umístila na 1. a 2. místě.

Školu reprezentovaly:

A tým – Martina Nigrinová, Jolana Houdková, Barbora Kůželová, Monika Trachtová, Tereza Bláhová, Patricie Růžičková a Aneta Marečková.

B tým – Štěpánka Trachtová, Sandra Honkyšová, Karolína Popelková, Annamarie Petrusová, Natálie Wernerová, Tereza Slavíková, Monika Horká a Lenka Ronovská.

Všem děkujeme za velmi pěknou reprezentaci naší školy.

                                                                                                                                                                                              J. Blabolil

Tabulku s výsledky si můžete prohlédnout zde.