Florbalový turnaj 4

První kolo florbalového turnaje se odehrálo dne 13. prosince ve Vilémově. Tradičně se účastnily týmy ze základních škol Vilémov, Buttulova Chotěboř, Maleč a nemohla chybět ani naše škola.
Opětovně jsme sestavili 2 dívčí týmy. Tým A hrál ve složení: Lenka Tlapáková (C), Vendula Jansíková (G), Anežka Štrbová, Vendula Lavová, Anna Škvařilová, Martina Nigrinová a Jolana Houdková. Tým B hrál ve složení: Štěpánka Trachtová (C), Tereza Bláhová (G), Karolína Popelková, Annamarie Petrusová, Natálie Wernerová, Patricie Růžičková, Monika Trachtová a Lenka Ronovská.
Dívky navštěvují kroužky florbalu, poctivě trénují a pravidelně proti sobě hrají. Bylo to vidět i na jejich hře. Viděli jsme pěkné přihrávky, častou střelbu a několik povedených gólů.
V turnaji jsme měli i chlapecké zastoupení. Tým hrál ve složení: Aleš Volenec (C), Samuel Filip (G), Jan Bláha, Jiří Matoušek, Petr Vávra, Vojtěch Procházka a Jaroslav Fiala. Chlapci předvedli srdnaté výkony a řadu pohledných gólů. Evidentně dávali do zápasů vše, co mohli, ale na své soupeře nestačili. Zvláštní ocenění si zaslouží skvěle chytající brankař Samuel Filip.
Všichni se již těší na 2. kolo florbalového turnaje, které se bude hrát na domácím hřišti v místní sokolovně.

J. Blabolil